Riskirakenteen korjaaminen rakenteita myöten mahdollistaa käyttöiän jatkuvuuden asuintiloissa.

Kengitettyjä ulko- ja väliseiniä yli puolen kilometrin kokemuksella sieltä 60-90 luvun taloihin oulun seudulla. Olemme mahdollistaneet jo kymmenien kiinteistöjen asuinmahdollisuuden jatkuvuuden ulkoseinän kengityskorjauksella. Riskirakenteita poistamalla, eli antaen uuden mahdollisuuden kiinteistölle sekä sen omistajille.                                               Vanhan korjaus on ekolokista ja useimmissa tapauksissa järkevää jos kyseessä on asuntokauppatilanne tai rakenteissa mikrobivaurio joka haittaa sisäilmaa asuintiloissa. Sisäpuolen kantavien rakenteiden korjauksilla voidaan saada aikaan merkittäviä muutoksia sisäilmassa mikä luo terveellistä asuinviihtyvyyttä pitkälle. 

Tiesitkö että kengityskorjauksissa hintaan voit myös vaikuttaa palvelun laajuudella.


Kosteus-ja mikrobi vaurioit tulevat monesti ilmi asuntokaupan kuntotarkastuksissa tai epätiiveistä rakenteista pääsevä ilmavuoto huoneiston sisäilmaan on merkki korjaustarpeesta.

Valesokkeli/riskialttiita rakenteita on käytetty yleisimmin 60-80 luvulla rakennetuissa omakotitaloissa/rakennuksissa, mutta vastaan on tullut myös 90-luvulla tehtyjä rakennuksia joissa esiintyy riskirakenteita.

 Eli ulkoseinärungon alaohjauspuu sijaitsee talon ympärilläolevaa maanpintaa lähella tai jopa sen alapuolelle. Perinteisen 1krs valesokkelitalon tunnistaa siitä ainakin kun kulku taloon on täysin esteetön, eli sisällä oleva lattian pinta on lähellä maanpintaa ja jos oven alareuna lähtee lattiatasosta. 

Tärkeimpiä toimenpiteitä ovat siis ulkoseinän kengitystyöt jossa riskirakenne poistetaan korjaamalla. Perustuksien kosteuden rasituksia voidaan ehkäistä toimivilla salaojilla, vanhemmissa taloissa niitä ei välttämättä ole tai jos on niin ne ovat tukkeutuneet elinkaarensa päässä.


Jotta korjauksesta tulisi laadukas ja kestävä on kiinnitettava erityistä huomiota sisävaipan tiiveyteen ja sen varmistamiseen (haittaineiden kapselointiin) ennen sisäverhouslevyjen asentamista!

Suunnitelmallista korjausta ei voi olla korostamatta liikaa! Kilpailukykyiset hinnat

Tarjoamme asiakkaalle taloudellista, mutta myös laadukasta palvelua.

Remontin hintasi koostuu palvelun laajuudesta sekä korjattavasta kohteesta.


Yksi sopimus 

Remontin eri työvaiheisiin sinun ei tarvitse kilpailuttaa eri alojen toimijoita, me hoidamme sen yhdellä sopimuksella. 

 Mahdolliset sähkö-ja Lvi tekniset työt hoidamme alihankintana. 


Dokumentoitua korjausta

 Hyvin suunniteltu korjaustyö on  puoleksi tehty ja on urakoitsijan sekä työn tilaajan etu/ lisäarvo. Työn eri vaiheista kuvat dokumentoidaan talteen asiakkaalle.


Yhteistyökumppaniemme kautta saat tarvittaessa korjaussuunnitelman sekä valvontatyöt remonttiinne.

Asiaan perehtynyt suunnittelija vie koko lupaprosessin sujuvasti läpi, aina sieltä lupavalmisteluista loppukatselmukseen asti. 

Kengitys vaahtolasitiilellä

Tarjouspyyntö lomake

Täytä alla olevat tiedot niin otamme yhteyttä