Joustavalla remontti rahoituksella kohti valmista lopputulosta <<aloita tästä>>

Näin haet rahoitusta

Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus liikkeeseen, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen. 

Kaupanteko

Kerro myymälässä, että maksat rahoituksella ja näytä henkilöllisyystodistuksesi. 

Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois. 

Rahoituksella helpoin tie remonttiin 

Autamme hakemaan rahoitusta sopivalla kuukausierällä samalla, kun sovimme remontin toteutuksesta ja sen yksityiskohdista. Saat rahoituspäätöksen saman tien, etkä tarvitse käsirahaa tai erillisiä vakuuksia. Kannattaa muistaa, että vakituisen asunnon perusparannukseen ja remonttikuluihin käytetyn rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.  <<<Rahoitukseen tästä>>> 

Hae op rahoitusta ja saat päätöksen heti

Remonttirahoitus vaihtoehdot

Vakuudellinen laina

Koko talon laajempiin perusparannuksiin sekä korjauksiin soveltuu vakuudellinen laina. Sillä vakuudellinen laina on yleensä halvempi kuin vakuudeton. 

Vakuudeton laina

Pienempiin remontteihin on järkevämpää hakea vakuudetonta lainaa, koska sitä saa nopeammin ja tällöin myös päästää nopeammin aloittamaan remontti.                     <<Hae rahoitusta tästä>> 


Muista kotitalousvähennys!

 Voit vähentää verotuksessasi 40 % teetetyn työn kustannuksista, kun olet ostanut sen rekisteröidyltä yritykseltä. Lisäksi remontin rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennys on maksimissaan 2250 € /henkilö /vuosi, eli jopa 4500 € /talous. Omavastuuosuus 100 euroa/henkilö. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!